Selecteer een pagina

About

In mijn eenvrouwszaak Atelier Aha creëer ik, Anouk, visuele identiteiten, illustraties en geef ik vorm. Altijd op zoek naar de mooiste combinaties van kleur & het vinden van de perfecte balans tussen illustratie en grafisch vormgeving.
Atelier Aha begon een paar jaar terug, toen ik naast mijn fulltime baan als grafisch vormgever op zoek ging naar een creatieve uitlaatklep waarbij ik wat meer met mijn handen zou kunnen doen. Op een braakliggend stukje grond van mijn ouderlijk huis begon ik met het kweken van bloemen. Gewoon, om buiten te kunnen zijn, iets te kunnen laten groeien wat er eerder niet was en de voldoening te voelen van het oogsten daarvan. Ik besloot de gedroogde bloemen te verkopen op Instagram en maakte er allerlei grafische uitingen omheen. Er stroomden verzoeken binnen van mensen: of dat ik ook het een en ander voor zou kunnen ontwerpen & illustreren. Natuurlijk!
Vandaag de dag is Atelier Aha een plek waarin ik vormgeef en illustreer, met een voorliefde voor het gebruik van kleur & met het oog op duurzaamheid. 
Op het internet
2022-now – posters available at The Poster Club
2021-now – posters available at PSTR studio
2022 – blog interview VaiVen Multibrand.      
2021 – mentioned Flow Magazine 
Op deze kanalen kun je me volgen:
Contact opnemen? Je kunt me altijd mailen!